Wat is het jou waard om de rust en de gezelligheid terug te brengen in huis? - Podcast
17 maart 2023 
0 min. leestijd

Wat is het jou waard om de rust en de gezelligheid terug te brengen in huis? - Podcast

In het begeleidingsprogramma Realistisch Opvoeden leer je in 4 maanden liefdevol op te voeden, zonder te pamperen. En duidelijk te zijn, zonder autoritair te zijn.

Zodat je die rust en de gezelligheid terug kan brengen in huis.

Maar ik krijg vaak de vraag: 'Het is best een hoop geld, is dat het geld wel waard?'

En dat kan ik natuurlijk nooit voor jou bepalen. Maar in deze podcast neem ik je mee in deze vraag en hoop ik dat het je helpt om een beslissing te maken om wel of niet in te stappen in het programma.

 

Wil je je inschrijven? Of heb je andere twijfels of vragen. Laat het me weten via Whatsapp. Je kunt op deze link klikken, dan kun je me via Whatsapp een bericht sturen.

Over de schrijver
Mijn naam is Annelies Bobeldijk, opvoedexpert en dé coach voor ouders die ervan balen dat hun kind niet luistert en die iedere dag strijd in huis hebben over alledaagse dingen.Met mijn nuchtere kijk, wil ik je op een humoristische, praktische én realistische manier laten zien hoe jij ervoor kunt zorgen dat je kind beter luistert, terwijl jij rustig blijft.
Reactie plaatsen