Zo breng je de rust en de gezelligheid terug in huis - Podcast
17 maart 2023 
0 min. leestijd

Zo breng je de rust en de gezelligheid terug in huis - Podcast

In deze podcast laat ik je horen hoe ik jou kan helpen om de rust en de gezelligheid terug in huis te brengen.

En dat is helemaal niet zo ingewikkeld.

Wil je meer info over het programma Realistisch Opvoeden? Stuur me dan een berichtje via Whatsapp. Via deze link kom je bij mijn Whatsapp en kun je me een bericht sturen.

Of ga naar deze pagina met alle info.

Laten we samen de rust en de gezelligheid terugbrengen in huis.

Over de schrijver
Mijn naam is Annelies Bobeldijk, opvoedexpert en dé coach voor ouders die ervan balen dat hun kind niet luistert en die iedere dag strijd in huis hebben over alledaagse dingen.Met mijn nuchtere kijk, wil ik je op een humoristische, praktische én realistische manier laten zien hoe jij ervoor kunt zorgen dat je kind beter luistert, terwijl jij rustig blijft.
Reactie plaatsen