Anti-spam beleid

WOW! Opvoedcoaching verstuurt gratis tips via de e-mail nadat een inschrijver zijn e-mailadres heeft achtergelaten. Daarnaast zal WOW! Opvoedcoaching eigen producten aanbieden via e-mail en via de site www.wowopvoedcoaching.nl

WOW! Opvoedcoaching heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen ik te allen tijde Spam te voorkomen.


Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

WOW! Opvoedcoaching zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.