Ik heb al zoveel geprobeerd, hoe weet ik nou dat dit wel werkt? - Podcast
17 maart 2023 
0 min. leestijd

Ik heb al zoveel geprobeerd, hoe weet ik nou dat dit wel werkt? - Podcast

'Klinkt goed, ik ga het eerst zelf even proberen' of

'Ik heb al zoveel geprobeerd, hoe weet ik nou dat dit wel werkt?'

Dat zijn dingen die ik vaak hoor als ik vertel over mijn programma Realistisch Opvoeden. 

Het programma waarin je in 4 maanden leert hoe je liefdevol kan opvoeden, zónder te pamperen en duidelijk te zijn, zonder autoritair te zijn. 

Zodat je de rust en de gezelligheid terug kan brengen in huis. 

En het is natuurlijk altijd spannend om in te stappen in zo’n programma. En dat snap ik. En daarom wil ik je in deze reeks podcasts meenemen in de twijfels die veel ouders hebben, voordat ze besluiten om mee te doen.

Op die manier hoop ik dat ik je help om de keuze te maken of het programma voor jou geschikt is.

In deze aflevering neem ik je mee in de vraag: Ik heb al zoveel geprobeerd, hoe weet ik dat dit programma ons wel gaat helpen en in de opmerking ‘Ik probeer het eerst zelf nog wel even’

 

Wil je meer info over het programma of wil je je aanmelden?

Heb je nog vragen? Stuur me dan een berichtje via Whatsapp, je kunt daar deze link voor gebruiken.

Over de schrijver
Mijn naam is Annelies Bobeldijk, opvoedexpert en dé coach voor ouders die ervan balen dat hun kind niet luistert en die iedere dag strijd in huis hebben over alledaagse dingen. Met mijn nuchtere kijk, wil ik je op een humoristische, praktische én realistische manier laten zien hoe jij ervoor kunt zorgen dat je kind beter luistert, terwijl jij rustig blijft.
Reactie plaatsen