Mijn partner vindt het niet nodig - podcast
17 maart 2023 
1 min. leestijd

Mijn partner vindt het niet nodig - podcast

Wat nou als jij graag aan de slag wil om de rust en de gezelligheid terug te brengen in huis, maar je partner ziet het niet zitten.

Wat dan? 

In deze aflevering van Annies Podcast laat ik je zien waar veel ouders tegenaan lopen als ze nadenken of ze wel of niet mee willen doen aan het begeleidingsprogramma Realistisch Opvoeden.

Het programma waarin je in 4 maanden leert hoe je liefdevol kan opvoeden, zonder zoetsappig gedoe en duidelijk kunt zijn zonder autoritair te zijn. 

Zodat je de rust en de gezelligheid terug kan brengen in huis en er geen kostbare tijd meer verloren gaat aan al die negativiteit.

En het is natuurlijk altijd spannend om in te stappen in zo’n programma. En dat snap ik. En daarom wil ik je in deze reeks podcasts meenemen in de twijfels die veel ouders hebben, voordat ze besluiten om mee te doen.

Op die manier hoop ik dat ik je help om de keuze te maken of het programma voor jou geschikt is.

In deze aflevering neem ik je mee in een opmerking die ik vaak hoor: Mijn partner vindt het niet niet nodig en staat er niet voor open.

Heb je vragen over Realistisch Opvoeden en/of je aanmelden voor het programma? Stuur me een Whatsappberichtje via deze link of klik op deze link voor de pagina met alle informatie.

Download hier de vragenlijst, zodat je (samen met je partner) kan bepalen of dit programma is wat jij nu nodig hebt. 

Over de schrijver
Mijn naam is Annelies Bobeldijk, opvoedexpert en dé coach voor ouders die ervan balen dat hun kind niet luistert en die iedere dag strijd in huis hebben over alledaagse dingen. Met mijn nuchtere kijk, wil ik je op een humoristische, praktische én realistische manier laten zien hoe jij ervoor kunt zorgen dat je kind beter luistert, terwijl jij rustig blijft.
Reactie plaatsen