Ik wil het wel graag anders, maar ik heb er echt geen tijd/energie voor... - podcast
17 maart 2023 
0 min. leestijd

Ik wil het wel graag anders, maar ik heb er echt geen tijd/energie voor... - podcast

'Het klinkt echt goed en het is precies wat ik nodig heb... maar ik heb er echt geen energie voor.'

'Ik heb het al zo druk, dit kan ik er echt niet óók nog bij hebben.'

 

Een veel voorkomende reactie van ouders als ik vertel over het programma Realistisch opvoeden.

Waarin je in 4 maanden leert hoe je liefdevol kan opvoeden, zonder zoetsappig gedoe en duidelijk kunt zijn zonder autoritair te zijn. 

Zodat je de rust en de gezelligheid terug kan brengen in huis en er geen kostbare tijd meer verloren gaat aan al die negativiteit.

En het is natuurlijk altijd spannend om in te stappen in zo’n programma. En dat snap ik. En daarom wil ik je in deze reeks podcasts meenemen in de twijfels die veel ouders hebben, voordat ze besluiten om mee te doen.

Op die manier hoop ik dat ik je help om de keuze te maken of het programma voor jou geschikt is.

Deze aflevering neem ik je mee in de opmerking die veel ouders maken: ‘Ik heb er geen tijd voor, ik heb er geen energie voor of ik heb het al zo druk.’

Wil je meer info? Klik dan op de link voor alle info over het begeleidingsprogramma Realistisch Opvoeden.

Heb je vragen over het programma? Stuur me dan gewoon een Whatsapp-berichtje,.

Over de schrijver
Mijn naam is Annelies Bobeldijk, opvoedexpert en dé coach voor ouders die ervan balen dat hun kind niet luistert en die iedere dag strijd in huis hebben over alledaagse dingen. Met mijn nuchtere kijk, wil ik je op een humoristische, praktische én realistische manier laten zien hoe jij ervoor kunt zorgen dat je kind beter luistert, terwijl jij rustig blijft.
Reactie plaatsen