Waarom is mijn kind toch zo hardleers? - Podcast
21 juni 2022 
0 min. leestijd

Waarom is mijn kind toch zo hardleers? - Podcast

Waarom blijft mijn kind steeds hetzelfde gedrag vertonen?

Je verzucht misschien wel eens: 'Waarom is mijn kind toch zo hardleers?' En je vraagt je af hoe het toch komt dat je kind nóg steeds iedere keer hetzelfde gedrag laat zien.

Je hebt het er al zo vaak met hem over gehad... Blijkbaar helpt het niet. Maar hoe pak je het dan wel aan en hoe kun je er wel voor zorgen dat je kind leert?

Ik deel het met je in deze aflevering van Annie's Podcast. Luister je mee?

-------------------------------------------------------------------------

Wil jij leren hoe je de strijd met je kind kunt veranderen, naar het voeren van een gesprek met je kind? Je leert het in mijn gloednieuwe cursus 'Van strijd met je kind - naar in gesprek met je kind'.

Over de schrijver
Mijn naam is Annelies Bobeldijk, opvoedexpert en dé coach voor ouders die ervan balen dat hun kind niet luistert en die iedere dag strijd in huis hebben over alledaagse dingen.Met mijn nuchtere kijk, wil ik je op een humoristische, praktische én realistische manier laten zien hoe jij ervoor kunt zorgen dat je kind beter luistert, terwijl jij rustig blijft.
Reactie plaatsen