Is de opvoeding van tegenwoordig te soft?
01 augustus 2022 
0 min. leestijd

Is de opvoeding van tegenwoordig te soft?

Kinderen moeten wat vaker een schop onder hun kont krijgen

Je ziet het vaak voorbij komen:
'Kinderen moeten wat vaker een schop onder hun kont krijgen'

'Die opvoeding van tegenwoordig is veel te soft, vandaar dat kinderen nergens meer tegen kunnen.'

In #20 van Annie's Podcast, laat ik je precies zien hoe ik hierover denk. En dat zal je misschien wel verbazen...

Luister je mee?

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Volg je me ook al op Instagram? Daar deel ik iedere dag tips om het opvoeden leuker én makkelijker te maken. 


Over de schrijver
Mijn naam is Annelies Bobeldijk, opvoedexpert en dé coach voor ouders die ervan balen dat hun kind niet luistert en die iedere dag strijd in huis hebben over alledaagse dingen. Met mijn nuchtere kijk, wil ik je op een humoristische, praktische én realistische manier laten zien hoe jij ervoor kunt zorgen dat je kind beter luistert, terwijl jij rustig blijft.
Reactie plaatsen