Wil je stoppen met zingen? Ik vind het irritant.
17 oktober 2022 
0 min. leestijd

Wil je stoppen met zingen? Ik vind het irritant.

 ‘Lalalalalalala…’

‘Wil je stoppen met zingen? Ik vind het irritant.’


‘Lalalalalalala…’

‘Wil je stoppen met zingen? Ik vind het irritant!’


‘Lalalalalala…’

‘Wil je stoppen met zingen? IK VIND HET IRRITANT!!’


Another day at the office.

Welkom in mijn huis met 4 mannen.

Kind 1 zingt nietsvermoedend een deuntje.

Kind 2 maakt hier een probleem van.

Waardoor kind 1 er een schepje bovenop doet en het probleem van kind 2 alleen maar groter wordt.

Benieuwd naar hoe dit verhaal verdergaat en hoe ik dit heb opgelost?
Luister dan aflevering #45 van Annie's Podcast.




Over de schrijver
Mijn naam is Annelies Bobeldijk, opvoedexpert en dé coach voor ouders die ervan balen dat hun kind niet luistert en die iedere dag strijd in huis hebben over alledaagse dingen. Met mijn nuchtere kijk, wil ik je op een humoristische, praktische én realistische manier laten zien hoe jij ervoor kunt zorgen dat je kind beter luistert, terwijl jij rustig blijft.
Reactie plaatsen