Als je kind steeds een drama maakt van iets kleins
12 november 2023 
0 min. leestijd

Als je kind steeds een drama maakt van iets kleins

Wat doe je als je kind iedere keer weer een drama maakt van iets kleins? En overal een probleem van maakt? 

Ik deel het met je in deze aflevering van Annies Podcast.

Luister je mee?


Doe je ook mee met het gratis webinar 'Het perfecte gezin bestaat niet?

Dan laat ik je precies zien hoe jij ervoor kan zorgen dat je kind luistert en beter meewerkt, zonder dat je eerst boos moet worden of moet dreigen met straf. 

 

Over de schrijver
Mijn naam is Annelies Bobeldijk, opvoedexpert en dé coach voor ouders die ervan balen dat hun kind niet luistert en die iedere dag strijd in huis hebben over alledaagse dingen. Met mijn nuchtere kijk, wil ik je op een humoristische, praktische én realistische manier laten zien hoe jij ervoor kunt zorgen dat je kind beter luistert, terwijl jij rustig blijft.
Reactie plaatsen