Ruzies tussen je kinderen - podcast
04 juli 2022 
0 min. leestijd

Ruzies tussen je kinderen - podcast

Hoe overleef ik de zomervakantie met mijn kinderen?

Vakantie is heerlijk, maar je ziet er ook wel een beetje tegenop. Want op je vakantiebestemming is het vaak heel gezellig. Maar er blijven ook nog een paar weken over, waar jullie gewoon thuis zijn.

En dan word je soms dol van al het geruzie tussen je kinderen. Over niks...

'Hij zit op mijn helft van de bank'

'Ik was eerst op de schommel!'

Nou je kent het wel. In deze aflevering deel 1 van de serie 'Help mij de zomer door', waarin ik je 5 tips ga geven om relaxt en ontspannen de vakantie door te komen. In dit deel hoor je wat je kunt doen als je kinderen constant ruziemaken. 

Luister je mee?


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wil je hiermee aan de slag. Bestel dan de vakantietoolbox en zorg ervoor dat jij ontspannen en relaxt van je zomervakantie kunt genieten.
Over de schrijver
Mijn naam is Annelies Bobeldijk, opvoedexpert en dé coach voor ouders die ervan balen dat hun kind niet luistert en die iedere dag strijd in huis hebben over alledaagse dingen. Met mijn nuchtere kijk, wil ik je op een humoristische, praktische én realistische manier laten zien hoe jij ervoor kunt zorgen dat je kind beter luistert, terwijl jij rustig blijft.
Reactie plaatsen