Dat durf ik echt niet te vertellen, ik schaam me dood
06 november 2023 
0 min. leestijd

Dat durf ik echt niet te vertellen, ik schaam me dood

Laatst kwam één van onze jongens diepverdrietig naar beneden. Er zat hem iets dwars, maar hij durfde écht niet te vertellen wat er was gebeurd. Hij schaamde zich dood...

In deze aflevering van Annies Podcast vertel ik je precies hoe ik deze situatie heb aangepakt en wat ik heb gedaan om ervoor te zorgen dat hij zich wel vrij voelde om te vertellen wat hem dwars zat.

Luister je mee?


Wil je meer weten over hoe je er op een positieve manier voor kan zorgen dat je kind met je meewerkt? En hoe je ervoor kan zorgen dat je kind luistert, zonder dat je eerst boos moet worden of moet dreigen met straf?

Doe dan mee aan het gratis webinar 'Het perfecte gezin bestaat niet'.

Je kan je gratis aanmelden via deze link >>>


Over de schrijver
Mijn naam is Annelies Bobeldijk, opvoedexpert en dé coach voor ouders die ervan balen dat hun kind niet luistert en die iedere dag strijd in huis hebben over alledaagse dingen.Met mijn nuchtere kijk, wil ik je op een humoristische, praktische én realistische manier laten zien hoe jij ervoor kunt zorgen dat je kind beter luistert, terwijl jij rustig blijft.
Reactie plaatsen