Als je nu niet... dán
22 oktober 2023 
1 min. leestijd

Als je nu niet... dán

'Wat voor straf ik ook geef, het boeit mijn kind niks... Hij gaat gewoon door met waar hij mee bezig was.'

Je kan het zo gek niet bedenken of je hebt het al wel geprobeerd. Niet naar de voetbaltraining, de hele dag niet meer op de tablet, vroeg naar bed.

Je hebt de hele santekraam en zijn moeder al tevoorschijn getoverd, maar het helpt niks. Het gedrag van je kind blijft exact hetzelfde.

Wat doe je dan?

Je staat machteloos en je weet gewoon niet meer wat je kan doen om het gedrag van je kind onder controle te krijgen.

Je hebt het gevoel dat je de grip op je kind verliest en dat hij de touwtjes in handen heeft.

Als je dit herkent en je hoort jezelf regelmatig zeggen: 'Als je nu niet... dán...'

Luister dan vooral even naar deze podcast.


 -------------

Wil je meer weten over hoe je ervoor zorgt dat je kinderen beter luisteren en met je meewerkten, zónder dat je eerst moet dreigen met straf?

Doe dan mee aan het gratis webinar 'Het perfecte gezin bestaat niet'. In dat webinar laat ik je precies zien hoe jij er, op een realistische manier, voor kan zorgen dat de rust en de gezelligheid terugkeren bij jou in huis.

Klik hier om je gratis aan te melden >>>


Over de schrijver
Mijn naam is Annelies Bobeldijk, opvoedexpert en dé coach voor ouders die ervan balen dat hun kind niet luistert en die iedere dag strijd in huis hebben over alledaagse dingen.Met mijn nuchtere kijk, wil ik je op een humoristische, praktische én realistische manier laten zien hoe jij ervoor kunt zorgen dat je kind beter luistert, terwijl jij rustig blijft.
Reactie plaatsen