Waarom doet mijn kind nou steeds zo vervelend?
11 januari 2022 
0 min. leestijd

Waarom doet mijn kind nou steeds zo vervelend?

Soms heb je het gevoel dat je kind ‘het erom doet’. Dat hij je uitdaagt en je niet serieus neemt. Hij lijkt er haast wel plezier in te hebben om vervelend te doen. En dat kan best wel eens het gevoel geven dat je faalt als ouder.

En eerlijk gezegd irriteert dat gedrag je ook. Kan hij nou niet eens een keer gewoon gezellig doen? En normaal reageren?

Als je dit herkent, dan raad ik je zeker aan om deze video te bekijken. Daarin leg ik je namelijk uit wat er zo ontzettend belangrijk is, als je in deze situatie zit.

Zodat je uit die vicieuze cirkel van negatief gedrag van je kind en irritatie vanuit jouw kant kunt komen.


Over de schrijver
Mijn naam is Annelies Bobeldijk, opvoedexpert en dé coach voor ouders die ervan balen dat hun kind niet luistert en die iedere dag strijd in huis hebben over alledaagse dingen.Met mijn nuchtere kijk, wil ik je op een humoristische, praktische én realistische manier laten zien hoe jij ervoor kunt zorgen dat je kind beter luistert, terwijl jij rustig blijft.
Reactie plaatsen