Wil jij graag dat je kind beter 

luistert? En wil je graag 

je geduld beter kunnen

bewaren?

Ik kan je erbij helpen

Hoe kan ik jou helpen?

Boek 'Supermama's bestaan niet'

Het is onwijs frustrerend als je kind niet naar je luistert. Terwijl jij je juist zo voorgenomen had om een geduldige en consequente moeder te zijn. Maar als je kind na 10 keer nog niet naar je luistert, is het bijna een onmogelijke opgave om je geduld te bewaren. Dan hoor je jezelf toch weer die bevelen uitdelen, schreeuwen en als een politieagent optreden…


In dit boek lees jij alles wat je nodig hebt om het gedrag van je kind beter te begrijpen en te weten hoe jij kunt reageren op het lastige gedrag van je kind. Zodat jouw kind beter naar je gaat luisteren.


Klik hier voor meer info >>>

Online programma

In het online programma leer jij het gedrag van je kinderen begrijpen, zodat je weet hoe je kunt reageren in lastige situaties.

Daarnaast leer je je eigen emoties en frustraties beter onder controle te houden.


Zodat jouw kind beter gaat luisteren, terwijl jij rustig blijft.


Klik hier voor meer info >>>

Minicursus | Word weer de moeder die jij graag wilt zijn

In deze 5-daagse online minicursus ga ik je laten zien hoe jij je manier van reageren kunt veranderen, zodat de sfeer in jouw huis positiever wordt, er meer rust en meer gezelligheid in huis komt én jij weer de moeder kunt worden die je graag wil zijn.Klik hier voor meer info >>>

Minicursus | Geduld bewaren

In deze 5-daagse online minicursus leer jij hoe je op een rustige en positieve manier om kunt gaan met lastig gedrag van je kind, zodat jij rustig en in control blijft en meer vertrouwen krijgt in jouw eigen opvoeding.


Klik hier voor meer info >>>

arrow_drop_up arrow_drop_down