Help, ik ontplof

Gratis webinar

Je neemt je telkens weer voor om je geduld beter te bewaren en je probeert het écht... Maar in de praktijk merk je toch dat je steeds vaker je geduld verliest en steeds vaker ontploft.

En dat wil je helemaal niet. Zo'n ouder wil je niet zijn. Hoe kan het toch dat je eigen kinderen, waar je zielsveel van houdt, soms gewoon het slechtste in je naar boven halen.


Wees gerust, je bent niet de enige. Je bent geen slechte ouder, omdat je af en toe ontploft.

Maar je wilt het wel graag anders. En het kán ook anders. Ik ga je er van alles over vertellen in het gratis webinar 'Help, ik ontplof'.


Wat gaan we doen in het webinar 'Help, ik ontplof'?
In het webinar laat ik je zien:
  • Wat de impact van mopperen en ontploffen is op je kind
  • Hoe belangrijk jij bent voor het zelfvertrouwen van je kind
  • Waarom het zo belangrijk is om grenzen te stellen, op een rustige en duidelijke manier
Zodat je kinderen weer naar je gaan luisteren en jij de leiding in huis weer in handen kunt nemen, op een manier waar je je wél goed bij voelt.

Hoe werkt dat? Een webinar?

Een webinar is eigenlijk een soort online workshop. Na het reserveren van je plek, ontvang je een link. Als je hier op klikt, een paar minuten voor de start van het webinar, dan kun je het webinar volgen.


Je hoeft de deur dus niet uit, je kunt het webinar gewoon volgen met je dekentje op de bank. Ideaal toch?


Het webinar duurt ongeveer drie kwartier.

Ik ga heel veel superwaardevolle info met je delen, om je te helpen op een rustige en positieve manier met je kind om te gaan, dus zorg dat je het niet mist.