Combideal

kaartenset 1 + 2 in één bundel

Bestellen vanuit België? 

Je zou dolgraag wat meer écht contact met je kind willen. Maar iedere keer als jij iets wil vragen, dan antwoordt je kind met 'Ik weet het niet' of hij zegt alleen maar 'O, goed hoor'. Tsja... dan weet je nog niks. Je hebt het gevoel dat je de antwoorden er uit moet trekken.


Dat is vanaf vandaag voorbij. Met behulp van 'De vraag van vandaag' kun jij op een ongedwongen manier, hele leuke gesprekken voeren met je kind. Zodat jullie heerlijke momenten samen kunnen beleven en echt met elkaar in contact komen.

2 x 50 vragen voor 100 mooie gesprekken met je kind

Ik heb het afgelopen jaar zoveel enthousiaste reacties gekregen op 'De vraag van vandaag'. Je wilt niet weten hoe vaak ik het verzoek gekregen heb, om ook een tweede deel van deze kaartenset te maken.


En nu is het eindelijk zover. Het tweede deel ligt bij de drukker.


Maar wat is het nu eigenlijk? 

'De vraag van vandaag' deel 1 + 2 zijn een kaartensets met elk 50 originele, verrassende, luchtige, soms ook serieuze vragen om samen met je kind te bespreken.


Voor heerlijke 1 op 1 momentjes met je kind of juist voor ontzettend waardevolle gezinsmomenten aan tafel.

Geniet van de hersenspinsels van je kind, verwonder je over zijn creatieve gedachten en krijg een uniek inkijkje in het koppie van je kind.

null

Over mij

Mijn naam is Annelies Bobeldijk. Ik ben dé opvoedexpert van Nederland en help je het gedrag van je kind beter te begrijpen.


Zelf ben ik moeder van 4 jongens (10, 7, 5 en 1) en ik geniet het meest van de (h)eerlijke gesprekken met mijn kinderen. Juist die momenten waar je kind laat zien wat hem bezighoudt, hoe hij over dingen denkt en wat hij graag zou willen, zorgen ervoor dat je je kind echt leert kennen zoals hij is.


Ik gun alle ouders deze mooie gesprekken met hun kinderen. Omdat het zo fijn is om ongedwongen met elkaar te kunnen kletsen over belangrijke en minder belangrijke dingen.


Precies de reden waarom ik de 'Vraag van vandaag' heb ontwikkeld. 

null

Wat maakt de vraag van vandaag zo bijzonder?

'Ik weet het niet' is geen optie meer

Een gesprek voeren met een kind is nog niet zo gemakkelijk. Als je een vraag stelt, krijg je vaak 'Ik weet het niet' of alleen maar een kort antwoord te horen.


Bij 'De vraag van vandaag' staan op iedere kaart een aantal extra vragen. Die helpen je om door te vragen en zo het gesprek gaande te houden.

Echt een gezellig moment met elkaar

Of je 'De vraag van vandaag' nu tijdens het avondeten of het naar bed gaan bespreekt, het zorgt echt voor een gezellig moment met elkaar.


Je zult merken dat je kind er zelfs zelf om gaat vragen als je het vergeten bent. 'Mam, pap! Wat is de vraag van vandaag?'

De band met je kind wordt sterker

'De vraag van vandaag' helpt je om op een ongedwongen, gezellige manier met je kind in gesprek te gaan. 


Daardoor kom je erachter hoe je kind over bepaalde dingen denkt, wat hem bezighoudt en waar hij vrolijk van wordt. Je leert elkaar echt beter kennen en dat versterkt jullie band.

null

null

ACTIE: Bestel beide kaartesets

van €39,90, voor maar €31,90

Ideaal als cadeautje. Voor jezelf of voor een ander.

klik hier