arrow_drop_up arrow_drop_down

Supermama's bestaan niet...

Maar zo kom jij wel een heel eind in de buurt

Meer info over de feestelijke boekpresentatie
Supermama's bestaan niet

Het is onwijs frustrerend als je kind niet naar je luistert. Terwijl jij je juist zo voorgenomen had om een geduldige en consequente moeder te zijn. Maar als je kind na 10 keer nog niet naar je luistert, is het bijna een onmogelijke opgave om je geduld te bewaren. Dan hoor je jezelf toch weer die bevelen uitdelen, schreeuwen en als een politieagent optreden…


Dat kan anders. Strenger optreden is niet de oplossing. Duidelijk zijn wel. En dat kun je gelukkig doen zonder te schreeuwen.


Jij kunt ervoor zorgen dat je kind beter naar je luistert, terwijl jij rustig blijft.


In dit boek kom jij erachter wat jouw kind nodig heeft en hoe jij kunt reageren op het (lastige) gedrag van je kind.


Zodat de rust en de gezelligheid terugkeert in huis. Want weet je, supermama’s bestaan niet, maar met behulp van dit boek kom jij wel een heel eind in de buurt.

Elise Visser

Moeder van 2 jongens

Een aanrader voor iedere ouder

Wat een mooi en waardevol boek.


Dit boek gaat over mij, Je beschrijft herkenbare situaties en praktische voorbeelden waar ik echt iets mee kan.


Je schrijft heerlijk en het boek leest heel makkelijk. Ik volg je al jaren, maar het is heerlijk om alles bij elkaar te lezen in één boek. Ik ben blij met dit heerlijke, nuttige boek. Ik ga het als naslagwerk gebruiken, voor als ik weer eens ergens niet uitkom.


Dit boek is een absolute aanrader voor alle ouders. 

Over de auteur - Annelies Bobeldijk

Mijn naam is Annelies Bobeldijk, dé opvoedexpert in Nederland voor moeders die ervan balen dat hun kind niet luistert, omdat ze iedere dag strijd in huis hebben over alledaagse dingen.


Ik laat jou zien hoe het anders kan, op een nuchtere, praktische en humoristische manier. 

Zelf ben ik moeder van 3 jongens en ik weet als geen ander dat de tips uit de boekjes in het echt heel anders kunnen uitpakken. 

 

Bekend van o.a. RTL Nieuws, Trouw en Vriendin.

Marna de Bruijn

- Agaatsz

Moeder van 2 jongens

Fijn, duidelijk en helder boek

Wat een fijn, duidelijk en helder boek. Er staan goede voorbeelden in die je zeker aan het denken zetten.


Je kunt je hierdoor goed verplaatsen in (de ontwikkeling van) je kind. 

Dit boek geeft mooie, goede handvatten en is heel waardevol voor ouders / opvoeders van jonge kinderen. 


Door de vlotte schrijfstijl vind ik het heel prettig lezen. Zeker een aanrader!

 

Wat ga jij ontdekken in dit boek?

Dit boek bestaat uit twee delen. In deel I, Begrip is het begin, laat ik je zien waarom het zo belangrijk is dat je het gedrag van je kind beter gaat begrijpen. Ik laat je precies zien wat jouw kind nodig heeft en hoe jij hem kunt ondersteunen bij zijn ontwikkeling.


In deel II, Keep yourself together, laat ik je zien dat JIJ de sleutelrol in handen hebt als je wilt dat je kind beter gaat luisteren. Leer je eigen emoties en frustraties onder controle te houden.

Deel I: Begrip is het begin

 • Hoofdstuk 1: Hoe werkt het in het hoofd van je kind?         

Wat gebeurt er nu eigenlijk bij je kind, waardoor hij soms zo dwars en boos reageert? En hoe komt het dat jij de situatie vaak alleen maar erger lijkt te maken?


 • Hoofdstuk 2: Leren omgaan met emoties

Je kind gedraagt zich niet zo vervelend voor de lol. Hij moet echt nog leren omgaan met al die verschillende emoties. Maar wat moet je kind nu eigenlijk precies leren? En hoe kun jij je kind hierbij helpen?


 • Hoofdstuk 3: Voorkom dat je in een strijd belandt met je kind

Steeds maar weer die terugkerende discussies met je kind, 100 keer uitleggen waarom iets niet mag, soms word je er gek van. Hoe kun je voorkomen dat die simpele, alledaagse dingen steeds maar weer eindigen in een strijd?


 • Hoofdstuk 4: Luisteren naar je kind

Het is belangrijk om te leren luisteren naar wat je kind te zeggen heeft. Juist omdat je kind dan zélf ook beter gaat luisteren. Maar hoe doe je dat nu, luisteren naar je kind, zonder dat je kind vervolgens alles kan bepalen?

Deel II: Keep yourself together

 • Hoofdstuk 1: Jouw manier van opvoeden

Er zijn verschillende manieren om je kind op te voeden. De manier waarop je je kind opvoedt heeft heel veel impact op het zelfbeeld van je kind. Jij kunt je kind maken of breken. Wat voor opvoeder ben jij?


 • Hoofdstuk 2: De valkuil liefdevol opvoeden

Jij wilt begripvol en liefdevol met je kind omgaan. Maar dat betekent niet dat je kind alles mag bepalen en alles mag. Maar het is onwijs lastig om niet in die valkuil te stappen.


 • Hoofdstuk 3: De middenweg tussen autoritair opvoeden en pamperen

Je wilt geduldig en begripvol zijn, maar als je kind na 10 keer vragen nog niet luistert, word je uiteindelijk toch boos en verlies je je geduld. Je voelt je steeds meer een politieagent. Zo wil je helemaal niet zijn, het moet toch anders kunnen?


 • Hoofdstuk 4: Het grote misverstand over straffen

Het blijft een lastig punt. Wat kun je doen als je kind niet naar je luistert. Werkt straffen nu wel of niet? Hoe pak je het aan als je kind zich niet aan de afspraken houdt?


Wat andere lezers zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Prachtig vormgegeven en boordevol eyeopeners
Dit boek ziet er schitterend uit. Het leest prettig, zowel door de vormgeving als door de schrijfstijl. Daarnaast zit het vol met eyeopeners voor mij. Ik ben blij dat ik dit boek gelezen heb.
Nicky
Dank voor alle inzichten
Annelies, dank je wel voor alle inzichten. Als je het zo leest is het zo simpel en vind ik het stom dat ik dit nooit zelf bedacht heb. Dit gaat zeker verschil maken voor ons gezin.
Evelien
Dit boek moet iedere ouder lezen
Dit is echt een boek dat elke ouder eigenlijk zou moeten lezen. Superpraktisch en gelukkig ook heerlijk nuchter en realistisch.

Ramona

Wil jij dit boek als eerste in je bezit hebben?

supermama's bestaan niet

Bestel dan nu jouw ticket voor de feestelijke boekpresentatie en krijg het boek cadeau

Wat een fijn boek is dit! De titel alleen al maakt dat je als moeder het gevoel hebt er niet alleen voor te staan. Het is een duidelijk boek, de dingen die beschreven staan kan je makkelijk toepassen in de dagelijkse omgang met kinderen. 


Ook heb ik dingen gelezen die ik als vanzelfsprekend ervaar maar die makkelijk naar de achtergrond verdwijnen. Door dit weer te lezen in dit boek ben ik mij weer meer bewust geworden over mijn omgang met mijn kinderen. 


Een boek dat voor iedereen goed te lezen is en je snel in de praktijk kan toepassen. Ik raad het boek zeker aan andere moeders aan!

Esther de Vos

Feestelijke boekpresentatie op 10 januari 2020

Exclusieve boekpresentatie - inclusief workshop - ontvang het boek cadeau

Bij zoiets speciaals als het lanceren van een boek hoort natuurlijk een feestje! En jij kunt daarbij zijn.


Het wordt een waardevol feestje. Want naast dat jij erbij kunt zijn, als ik het eerste boek in ontvangst zal nemen, geef ik ook nog een hele waardevolle workshop 'Hoe werkt het in het koppie van je kind?.' Waarin ik je ga laten zien wat er gebeurt als je kind boos is en wat hij op dat moment van jou nodig heeft.


Wil je hierbij zijn? De tickets voor de boekpresentatie kosten 47 euro. 


Jij ontvangt hiervoor:

 • Een ticket voor de boekpresentatie
 • Toegang tot de workshop
 • Een gezellige borrel


Dit feestje wil jij niet missen, want als je hierbij bent krijg je van mij nog twee cadeaus:

 • Een gesigneerd exemplaar van het boek 'Supermama's bestaan niet' t.w.v. €24,95
 • Een extra verrassing :)Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze feestelijke boekpresentatie, dus zorg dat je erbij bent!


Praktische details:

Datum en tijd: 10 januari van 16:00-18:00 uur

Plaats: Alphen aan den Rijn

Investering: 47 euro (incl. workshop, het boek en een extra verrassing)


Wil je graag met je man, je vriendin, je moeder of de buurvrouw komen? Bestel dan direct 2 tickets voor maar 85,-. 


P.s. Wil je er graag bij zijn, maar is oppas een probleem? Maak je geen zorgen. Je mag je kinderen meenemen, want op het moment dat jij de workshop volgt, wordt jouw kind vermaakt door mijn ervaren team 'oppassers'. 

Wil je liever alleen het boek bestellen?

Kun je niet bij de boekpresentatie zijn? Maar wil je er toch zeker van zijn dat je een boek uit de eerste druk bemachtigt? Bestel dan jouw boek in de voorverkoop (24,95 excl. verzendkosten) en ik reserveer er een voor jou.  


Klik op de button hieronder.
Deze website maakt gebruik van cookies