Musthave voor ieder gezin

Superleuk dat je het e-book hebt gedownload.


Waarschijnlijk doe je dat omdat je handvatten wilt om ervoor te zorgen dat je kind beter gaat luisteren en jij op een relaxte, geduldige en positieve manier met je kind om kan gaan, zonder overal strijd over te moeten voeren.

 

Nu gaat mijn e-book je absoluut helpen, maar hoe zou je het vinden als je nu al meer fijne momenten met je kind kunt beleven?


De vraag van vandaag biedt jou ontelbaar veel mooie momenten samen met je kind.

de vraag van vandaag

50 vragen voor 50 mooie gesprekken met je kind

Iedere dag een leuke vraag om met je kind te bespreken

In deze kaartenset zitten 50 kaartjes voor 50 mooie gesprekken met je kind. Op elke kaart staat een originele vraag om aan je kind te stellen, tijdens het avondeten of het naar bed brengen bijvoorbeeld.


Om je te helpen, staan er op iedere kaart extra vragen, zodat je door kunt vragen en het gesprek niet eindigt na een kort antwoord.

Met behulp van deze vraagkaarten ga je op een fijne en verrassende manier met elkaar in gesprek. Dit versterkt de band met je kind en je leert elkaar zo nog beter kennen én begrijpen. Ideaal, omdat een goede band tussen jou en je kind de belangrijkste basis is om ervoor te zorgen dat het lekker gezellig blijft in huis.

null

Wat zeggen andere mensen over 'De vraag van vandaag'

Hele originele en verrassende vragen waarmee je echt een andere kijk krijgt in het hoofd van je kind. De antwoorden van mijn kind zijn vaak ook anders dan ik had verwacht en je krijgt er echt leuke, andere gesprekjes door. En het leuke is dat je dit op elk tijdstip kunt doen en zo echt even samen een momentje hebt.
Gina Lemmen
Als nieuwsgierige moeder wil ik graag weten wat mijn kinderen bezig houdt. Ik merkte dat de vraag ‘Hoe was het op school?’, meestal het antwoord leuk of stom opleverde. Daar bleef het dan bij. Door de vragen van Annelies van WOW! Opvoedcoaching en vooral ook de vervolgvragen hebben we nu vele leukere gesprekken.
Judith
Via de stories op Instagram kwamen wij in aanraking met deze vragen. Onze kinderen vonden het meteen heel erg leuk! Al snel kwam de vraag: "Mam, wat is de vraag van vandaag?". Wij gebruiken het soms bij het naar bed gaan, soms op een ander moment van de dag. De kinderen worden geprikkeld tot nadenken, zeker met de hulp/ doorvraag-vragen. Zo kom je soms op onverwacht leuke gesprekken met elkaar. Wij zijn enthousiast!
Lonneke van der Sluijs
De ‘vragenkaarten’ zijn een echte aanrader! De ene keer een grappige vraag, de andere keer wat serieuzer, maar altijd een opening voor een gesprekje en een momentje samen voor het slapen gaan. Je hoort soms dingen van de kinderen die je niet wist en hoe fantasierijk ze ze zijn! Dikke aanrader om wat meer los te krijgen uit je kind en wat verder te komen dan ‘weet ik niet’.
Ivette Wentink

Wat maakt de vraag van vandaag zo bijzonder?

'Ik weet het niet' is geen optie meer

Een gesprek voeren met een kind is nog niet zo gemakkelijk. Als je een vraag stelt, krijg je vaak 'Ik weet het niet' of alleen maar een kort antwoord te horen.


Bij 'De vraag van vandaag' staan op iedere kaart een aantal extra vragen. Die helpen je om door te vragen en zo het gesprek gaande te houden.

Echt een gezellig moment met elkaar

Of je 'De vraag van vandaag' nu tijdens het avondeten of het naar bed gaan bespreekt, het zorgt echt voor een gezellig moment met elkaar.


Je zult merken dat je kind er zelfs zelf om gaat vragen als je het vergeten bent. 'Mam, pap! Wat is de vraag van vandaag?'

De band met je kind wordt sterker

'De vraag van vandaag' helpt je om op een ongedwongen, gezellige manier met je kind in gesprek te gaan. 


Daardoor kom je erachter hoe je kind over bepaalde dingen denkt, wat hem bezighoudt en waar hij vrolijk van wordt. Je leert elkaar echt beter kennen en dat versterkt jullie band.


null
null

null

Bestel 'De vraag van vandaag' nu voor €19,95

Ideaal als cadeautje. Voor jezelf of voor een ander.

klik hier