De vraag van vandaag

50 vragen voor 50 mooie gesprekken met je kind


Nu met 20% korting

Van 19,95 voor maar 15,95

null

50 vragen voor 50 mooie gesprekken met je kind

In deze kaartenset zitten 50 kaartjes voor 50 mooie gesprekken met je kind. Op elke kaart staat een originele vraag om aan je kind te stellen, tijdens het avondeten of het naar bed brengen bijvoorbeeld.


Om je te helpen, staan er op iedere kaart extra vragen, zodat je door kunt vragen en het gesprek niet eindigt na een kort antwoord.

Met behulp van deze vraagkaarten ga je op een fijne en verrassende manier met elkaar in gesprek. Dit versterkt de band met je kind en je leert elkaar zo nog beter kennen én begrijpen. Ideaal, omdat een goede band tussen jou en je kind de belangrijkste basis is om ervoor te zorgen dat het lekker gezellig blijft in huis.


Voor heerlijke 1 op 1 momentjes met je kind of juist voor ontzettend waardevolle gezinsmomenten aan tafel.

Geniet van de hersenspinsels van je kind, verwonder je over zijn creatieve gedachten en krijg een uniek inkijkje in het koppie van je kind. 


null

Al meer dan 11.000 gezinnen kochten 'De vraag van vandaag'.
Lees de ervaringen van anderen

Een aanrader!

De kaartenset de Vraag van Vandaag is een aanrader. Het zijn leuke vragen met handige tips om door te vragen.


Wij hebben drie meiden (6, 10 en 13 jaar) met ieder een ander karakter. Dat zie je ook in de antwoorden terug. De kinderen vinden het ook leuk om de vraag aan ons, de ouders, te stellen. De meiden leren zo ook van de antwoorden van anderen.

Sietske Faber

Hele verrassende antwoorden!

Het is echt heel erg leuk! We doen dit standaard elke avond na het eten. 

We hebben 2 totaal verschillende jongens, het is leuk om te zien en horen hoe ze ook hierin de antwoorden totaal verschillend zijn maar zo mooi op hun eigen manier!

Wauw, hele verrassende antwoorden!

Marcella van der Weg
Mijn dochter vraagt er elke avond om
De vraag van vandaag kaartjes zijn ontzettend leuk. Mijn dochter van 5 vraagt er elke avond om. 'Wat is vandaag de vraag?'


En de antwoorden die ze dan hebben. Echt ontzettend leuk dus zeker aan te bevelen.
Jolanda Quinten 
Al veel leuke gesprekken gevoerd met elkaar
De vraag van de dag aangeschaft en het is een groot succes.


We gebruikten altijd al een kletspot, maar dit is natuurlijk veel meer toegespitst op kinderen.


We hebben al vele leuke gesprekken gevoerd met elkaar.
Nynke van Hernen


Over mij

Mijn naam is Annelies Bobeldijk. Ik ben dé opvoedexpert van Nederland en help je het gedrag van je kind beter te begrijpen en de band met je kind te versterken. Zodat jij ervoor kunt zorgen dat je kind beter luistert, zónder dat je daarvoor eerst boos moet worden.


Zelf ben ik moeder van 4 jongens (11, 8, 6 en 2) en ik geniet het meest van de (h)eerlijke gesprekken met mijn kinderen. Juist die momenten waar je kind laat zien wat hem bezighoudt, hoe hij over dingen denkt en wat hij graag zou willen, zorgen ervoor dat je je kind echt leert kennen zoals hij is.


Mijn favoriete vraag uit deze kaartenset? 


‘Als jij papa of mama eens mee zou mogen nemen op een ‘date’, waar zouden we dan naar toe gaan?’


De reacties waren echt onbetaalbaar. Zo verrassend én zo wisselend. De één maakte zich vooral zorgen wie die date dan moest betalen, want ja, als hij zelf moest betalen dan gingen we naar de rommelmarkt.

Terwijl de ander me mee zou nemen in het vliegtuig naar Parijs en we daar heerlijk uit eten zouden gaan bij de McDonalds.


Kind nummer 3 zou me heel romantisch meenemen naar Ballorig. Zijn goedheid is echt grenzeloos  😉.


Zo heerlijk hoe ze spontaan hun antwoorden geven en het zorgt altijd voor een lach bij ons aan tafel.

null

Wat maakt de vraag van vandaag zo bijzonder?

'Ik weet het niet' is geen optie meer

Een gesprek voeren met een kind is nog niet zo gemakkelijk. Als je een vraag stelt, krijg je vaak 'Ik weet het niet' of alleen maar een kort antwoord te horen.


Bij 'De vraag van vandaag' staan op iedere kaart een aantal extra vragen. Die helpen je om door te vragen en zo het gesprek gaande te houden.

Echt een gezellig moment met elkaar

Of je 'De vraag van vandaag' nu tijdens het avondeten of het naar bed gaan bespreekt, het zorgt echt voor een gezellig moment met elkaar.


Je zult merken dat je kind er zelfs zelf om gaat vragen als je het vergeten bent. 'Mam, pap! Wat is de vraag van vandaag?'

De band met je kind wordt sterker

'De vraag van vandaag' helpt je om op een ongedwongen, gezellige manier met je kind in gesprek te gaan. 


Daardoor kom je erachter hoe je kind over bepaalde dingen denkt, wat hem bezighoudt en waar hij vrolijk van wordt. Je leert elkaar echt beter kennen en dat versterkt jullie band.

null

null

Nu met 20% korting

€19,95   15,95

Ideaal als cadeautje. Voor jezelf of voor een ander.

klik hier