Een kind dat luistert, terwijl jij rustig blijft

Leer hoe jij liefdevol kunt opvoeden, zonder te pamperen en duidelijk te zijn, zonder autoritair te zijn


Jij wilt niet steeds dreigen met straf of optreden als een politieagent

Jij wilt graag op een warme, liefdevolle en fijne manier opvoeden. Je voelt aan alles dat het niet werkt om steeds maar te dreigen met straf en het past ook niet bij je.


Jij kiest bewust niet voor:

 1.  ‘Omdat ik het zeg!’ 
 2. ‘Waarom? Daarom!’ 
 3. ‘En wie niet luisteren wil, moet maar voelen’. 

Je wilt niet boos worden of schreeuwen, maar

 • Rustig en begripvol met je kind omgaan
 • Luisteren naar je kind 
 • Aandacht hebben voor wat hij nodig heeft
 • Uitleggen waarom iets niet mag en dingen bespreekbaar maken

Maar in de praktijk blijkt dat toch wel lastiger dan je van tevoren had bedacht.


Als je kind na 10x vragen nog steeds geen reactie geeft, dan lijkt het wel of je geen andere mogelijkheid hebt dan om boos te worden of te dreigen met straf.

En laten we eerlijk zijn, het voelt niet goed. Je wilt het niet op die manier doen… Maar ja, aan de andere kant wil je ook niet dat je kind de baas in huis is en je bent overgeleverd aan de nukken en grillen van je kind of hij zin heeft om naar je te luisteren of niet.

We zaten thuis echt in een dip wat betreft gezelligheid en sfeer. De kinderen luisterden niet en ik was die politieagent die ik niet wilde zijn. Dankzij het online programma van Annelies is het gelukt om uit die dip te komen en is het weer veel gezelliger thuis. Ik ben haar heel dankbaar en ik weet heel zeker dat mijn kids dat ook zijn.''

Elise Visser

3 essentiële punten als jij graag wil dat het weer gezelliger wordt thuis

Begrijp waarom hij zich gedraagt zoals hij zich gedraagt en leer reageren op een manier die hij op dat moment van jou nodig heeft.

Snap wat er in zijn koppie omgaat, dan weet je ook welke reactie wel helpend is. 

Voor je kind én voor jezelf.

Weet wat je van je kind kan verwachten en hoe je hem stap voor stap kunt leren om dingen anders aan te pakken. 

En leg de lat ook niet te hoog voor jezelf.

Ga niet mee in de eindeloze discussies, ja-maars en leer om je grenzen aan te geven, terwijl je nog rustig bent.
Neem de leiding in huis, op een positieve en rustige manier die wél bij je past.

Ga aan de slag met mijn methode 'Realistisch opvoeden' in de training 'Een kind dat luistert, terwijl jij rustig blijft' en je leert het allemaal

Bekijk Nellekes ervaring met het online programma 'Een kind dat luistert terwijl jij rustig blijft'

Ik kan het bijna niet geloven maar vanaf de eerste video van de cursus merk ik al verschil. Hoe is het mogelijk! De cursus heeft me veel inzichten gegeven en het is allemaal zo herkenbaar.

Het zijn kleine aanpassingen die nodig zijn om de rust in huis terug te halen, en achteraf denk je : dat ik daar zelf niet op gekomen ben!


Mijn dochter zoekt weer toenadering, we maken samen grapjes en lachen weer, puur omdat ik zo veel rustiger ben en meer geduld opbreng.

Myra van het Woud

Met behulp van het online programma gaan we er samen voor zorgen dat jouw kinderen weer beter naar je gaan luisteren

Wat ga je leren in deze online training?

 • Hoe werkt het in het hoofd van je kind? Wat gebeurt er waardoor hij soms zo dwars en boos reageert en wat heeft hij dan van jou nodig?
 • Hoe kun jij je kind helpen bij het leren omgaan met zijn emoties. Want hij moet het nog leren. Maar hoe kun jij hem daarbij ondersteunen?
 • Hoe voorkom dat je in een strijd belandt met je kinderen en je niet over alles eindeloos in discussie moet gaan
 • Werk aan die positieve band met je kind, zodat je kind echt leert kennen en begrijpen
 • Hoe kun je luisteren naar je kind, zónder dat je kind vervolgens alles mag bepalen
 • Hoe kun jij opvoeden op een manier zodat je het zelfvertrouwen van je kind vergroot?
 • Hoe kun jij je grenzen aangeven, nog voordat je boos bent 
 • Hoe houd jij je eigen emoties en frustraties onder controle
 • Hoe vind je die gulden middenweg tussen autoritair opvoeden en pamperen, zodat je aan de ene kant kunt luisteren naar je kind, zónder daarbij je eigen grenzen uit het oog te verliezen.

Deze training zit boordevol praktijkvoorbeelden

Je merkt direct verschil na het volgen van deze training

  • Jij gaat je kind beter begrijpen, omdat je snapt wat er in zijn koppie aangaat
  • Daardoor weet je hoe je kunt reageren op lastig gedrag, zodat lastige situaties niet meer escaleren maar juist kalmeren
  • Jij weet wat je kind nodig heeft en hoe je hem kan begeleiden en ondersteunen
  • Daardoor bouw je een ijzersterke band op met je kind 
  • Jij kunt je grenzen aangeven, op een duidelijke, rustige en positieve manier
  • Daardoor ben jij weer degene die de leiding heeft in huis

  En daar heb je niet alleen nu heel veel profijt van, maar beeld je eens in hoe fijn dat is als je straks een puber in huis hebt.

Na het programma merk ik dat er meer rust is in huis. Ik heb meer geduld en ik blijf rustiger. Daardoor merk ik dat mijn kinderen ook rustiger blijven en beter luisteren.

De sfeer is rustiger en relaxter! Nu heb ik ook meer rust in mijn hoofd en kom ik meer aan dingen toe.

Sylvia

Mijn naam is Annelies Bobeldijk, dé opvoedexpert in Nederland voor ouders die ervan balen dat hun kind niet luistert en die iedere dag strijd in huis hebben over alledaagse dingen.


Ik heb jarenlang gewerkt als (kleuter)leerkracht. Daarnaast heb ik verschillende kindercoach- en opvoedcoachopleidingen gevolgd.  


Zelf ben ik moeder van 4 jongens, Gijs (11 jaar), Siem (9 jaar), Jip (6 jaar) en Pim (3 jaar). Ik weet dus als geen ander dat de tips uit de boekjes in de praktijk heel anders uit kunnen pakken.


Ik word regelmatig geïnterviewd als deskundige door allerlei Nederlandse Media, zoals bijvoorbeeld dagblad Trouw en RTL Nieuws.


In januari 2020 is mijn eerste boek verschenen, 'Supermama's bestaan niet', waarvan er inmiddels al ruim 8000 verkocht zijn.


Daarnaast ben ik de bedenker van de BASIS - methode. Een methode die jou, stap voor stap, de basis leert van het liefdevol én duidelijk opvoeden van je kind. 


Want strenger worden is niet de oplossing, duidelijk worden wel. En dat kun je doen zonder te schreeuwen. 

null

null

Heel erg bedankt voor je hulp en inzichten. Het heeft ervoor gezorgd dat de kinderen sneller meewerken en er bij ons minder geschreeuw in huis is.

Jacolien van Bruchem

€ 197,00

In deze training leer jij hoe je liefdevol kunt opvoeden, zonder te pamperen en duidelijk kunt zijn zonder autoritair te zijn.

Je leert, stap voor stap:


 • Hoe je je kunt verplaatsen in je kind, zodat je gaat begrijpen waar zijn gedrag vandaan komt en kunt reageren op een manier die ervoor zorgt dat lastige situaties kalmeren, in plaats van escaleren


 • Wat je wel en niet van je kind kan verwachten. En hoe je hem stap voor stap kunt leren om dingen anders aan te pakken.


 • Hoe je de strijd met je kind vermindert. Zodat je je grenzen kunt aangeven, terwijl je nog rustig bent. Je luistert tenslotte zelf ook niet naar iemand die tegen je schreeuwt. Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat je kind luistert, zónder eerst te dreigen met straf


Wat wil je nog meer? 


Je ontvangt:

 • Direct en onbeperkt toegang tot het online programma t.w.v. €197,-
 • Videolessen (ca. 2 uur aan videomateriaal, ik houd van kort, bondig en praktisch, want ik weet hoe druk jij het hebt)
 • Online werkboek - met nuchtere en praktische opdrachten om jou een spiegel voor te houden en gelijk aan de slag te gaan
 • Hoe lang houd ik toegang tot het online programma?

  Ik weet hoe druk het kan zijn in een gezin, daarom vind ik het belangrijk dat jij met de training aan de slag kan wanneer jij wilt. Je hebt dus onbeperkt toegang tot de training.
  Maar er is nog iets. Je zal heel snel merken dat de sfeer in huis verbetert en de rust terugkeert.
  Maar ik weet ook dat het na een poosje weer lastig wordt en je terugvalt in die negatieve spiraal. En dan is het juist zo belangrijk dat je de training er weer bij kunt pakken en weer gauw die weg omhoog kunt bewandelen.

  Hoe werkt de online training? Krijg ik iedere week toegang tot een module? Of alles in 1x?

  Ik vind het zelf heel irritant om te moeten wachten op een nieuwe module, terwijl ik nú meer wil weten. Daarom krijg jij in 1x toegang tot de gehele training. Zodat jij aan de slag kunt, wanneer jij wilt.

  Mijn kind heeft ADHD, Autisme, is hoogsensitief, temperamentvol, strong-willed etc.
  Heb ik dan wat aan deze training of moet ik dan op zoek naar iets specifiekers?

  Deze training leert jou om je te verplaatsen in je kind, zodat je zijn gedrag beter gaat begrijpen en om jezelf beter onder controle te houden. Twee dingen die júist van belang zijn als je kind een bijzondere aanpak nodig heeft. Het gaat namelijk nooit om het gedrag van je kind, maar om de manier waarop jij op dat gedrag reageert. Dát maakt het verschil. Of je kind nu wel of niet een 'labeltje' heeft.

  Hoe werkt dat met de opdrachten? Moet ik die insturen? Of...?

  De opdrachten in het werkboek zijn zo samengesteld dat ze jou inzicht geven en direct verheldering bieden voor de situatie bij jou thuis. Het is daarom niet nodig dat ik je opdrachten 'goedkeur' of 'afkeur', de beloning zit hem al in de opdracht an sich. Je maakt de opdrachten dus voor jezelf.

  Krijg ik de training per mail?

  Als je je aanmeldt voor de training krijg je toegang tot mijn online ledenomgeving. In die ledenomgeving vind je alles wat je nodig hebt voor deze training. De video's, de opdrachten en je kunt het online werkboek downloaden.

  Mijn vraag staat hier niet bij.

  Heb je nog vragen of onduidelijkheden die hier niet bij staan? Neem dan even contact met me op via annelies@wowopvoedcoaching.nl

  Ik ben er van overtuigd dat dit programma jou gaat leren wat jij nodig hebt, om ervoor te zorgen dat jouw kind beter gaat luisteren en jij minder vaak hoeft te ontploffen.


  Omdat ik zoveel vertrouwen in dit online programma heb, wil ik jou een garantie geven.


  Als je binnen twee weken na het aanmelden voor de training laat weten dat je niets aan deze online training hebt gehad, dan krijg jij het aankoopbedrag (minus 25,- administratiekosten) van me terug.


  Dus jij loopt geen enkel risico, want:


  • Of je bent tevreden over het online programma en je merkt resultaat in jouw gezin
  1. Of je hebt niets geleerd van de online training en je krijgt je geld terug.

  Voorwaarde voor deze garantie is dat jij de gehele training hebt gevolgd en de opdrachten uit het werkboek hebt gedaan.


  Je snapt dat ik je deze garantie natuurlijk alleen maar durf te geven, omdat ik 100% achter deze training sta.


  Wat heb je te verliezen? Niks toch? 

  Ja, ik meld me aan en krijg direct toegang tot het online programma