Gratis e-books

20 tips om ervoor te zorgen dat je kind beter gaat luisteren

In dit e-book vind je 20 praktische, nuchtere tips om ervoor te zorgen dat je kind beter gaat luisteren.


Download het e-book en krijg niet alleen de 20 tips, maar ik laat je ook zien hoe het komt dat je kind niet luistert én wat jij kunt doen om daar verandering in te brengen.

Hét geheim om ervoor te zorgen dat je kind beter gaat luisteren

Wil jij graag dat je kind beter gaat luisteren? En ben je het zat dat je steeds moet waarschuwen? Je zou het graag anders willen en dat kan gelukkig ook.

Download het gratis e-book en ontdek hét geheim om ervoor te zorgen dat jouw kind beter gaat luisteren.

Gratis webinars

Gratis webinar 

'Stop met politieagentje spelen'

Je wilt er graag op een rustige manier voor zorgen dat je kind luistert. Maar je merkt toch dat je vaker ontploft dan je zou willen.


Je wilt het graag anders én het kan ook anders. Jij kunt er ook voor zorgen dat je kind luistert, zonder dat je eerst hoeft te dreigen met straf.

In het webinar 'Stop met politieagentje spelen' deel ik 5 redenen met je waarom het logisch is dat jij ontploft als je kind niet luistert en wat jij kunt doen om dat te veranderen.

Gratis webinar

'Hét geheim om ervoor te zorgen dat je kind beter gaat luisteren'

Je hebt al van alles geprobeerd om ervoor te zorgen dat je kind beter luistert, maar niks lijkt echt te werken.


Je hebt de lieve aanpak geprobeerd, de strenge aanpak, maar niets lijkt echt te helpen. En ondertussen wordt de sfeer er niet beter op.


In dit gratis webinar ga ik je precies uitleggen hoe het komt dat je kind niet goed luistert én wat er voor nodig is om dat nu eindelijk eens een keer echt te veranderen.

Gratis webinar 

'Help, ik ontplof!'

Je neemt je telkens weer voor om je geduld beter te bewaren en je probeert het écht... Maar in de praktijk merk je toch dat je steeds vaker je geduld verliest en ontploft.

En dat wil je helemaal niet. Zo'n ouder wil je niet zijn. Hoe kan het toch dat je eigen kinderen, waar je zielsveel van houdt, soms gewoon het slechtste in je naar boven halen.


In dit gratis webinar laat ik je zien hoe jij ervoor kan zorgen dat je kinderen weer naar je gaan luisteren en jij de leiding in huis terug kunt nemen, op een manier waar je je wél goed bij voelt.

Gratis webinar 
'5 tips om het gesprek met je kind aan te gaan - zodat je niet het gevoel hebt dat je tegen een muur praat'

Je hebt net een gesprek met je kind gehad over zijn gedrag en nog geen half uur later, gebeurt exact hetzelfde. 


Ondertussen vraag je je af, hoe moet ik het nou aanpakken zodat dat gedrag eindelijk eens een keer verandert.

In dit gratis webinar geef ik je 5 tips, zodat je het gesprek op een andere manier kunt aangaan en je niet langer het gevoel hebt dat je tegen een muur aan praat.